Apartamente MAMAIA NORD

Descriere ansamblu

 
Hotelul nostru, fiind deschis 12 luni pe an, te poți bucura de proprietatea ta în mai multe moduri:

Casa ta de vacanță, te bucuri de plajă, mare, soare și de toate celelalte facilități ale acestui complex tip hotel așa cum îți dorești.⠀
“Second home” și investiție. În perioadele în care tu nu utilizezi proprietatea, noi o închiriem pentru tine. Ne ocupăm de tot: preluare oaspeți, curățenie în apartament, schimbăm lenjerii, prosoape, etc  Putem să garantăm un randament din închiriere de până la 9% pe an, pentru primii 5 ani. Această variantă este o investiție, Nordis având control deplin. Apartamentul va fi închiriat către Nordis pentru următoarele 60 de luni, iar noi ne vom ocupa de promovarea lui în regim hotelier.
Contractul se reînnoiește odată la 5 ani, în funcție de cererea și oferta de închiriere. În acest moment, cererea de unități hoteliere premium este în creștere în Mamaia Nord. În 2018, ocuparea a fost de peste 99% în vârf de sezon.

RECEPȚIE PREMIUM
Știm că ești diferit și apreciezi lucrurile elegante, așa că te întâmpinăm cu o zonă de lobby generoasă, de peste 580 mp și înălțime de 6 m, specifică hotelurilor de 5 stele. Amenajată cu marmură, inserții de sticlă și canapele confortabile, oferă servicii de recepție 24 ore pe zi.
INCOM CENTER  Sibiu tel. 0740116955
COMISION 0%
 

Oferte in proiect